Mitt stamlokus i Västervik

Hej, hej, hej alla konst- och kulturintresserade! Jag skriver i stort sett bara om konst och kultur men ibland blir man ju hungrig mellan varven och behöver få en bit mat i magen. Därför ska det här inlägget handla om något annat än konst och kultur. Det har ni trogna och lojala läsare säkert inte något emot, för ni blir väl hungriga också, och i detta inlägg ska jag ta mig lite tid för att berätta om ett ställe dit ni som är sugna på att gå ut och äta lunch i Västervik kan bege er. Jag vill rekommendera er att gå och äta er lunch i Västervik på Korvmoppen AB, det har redan börjat kurra i magen på mig. 

 

Korvmoppen AB serverar sjusärdeles god, näringsrik och prisvärd lunch i Västervik. De är experter måste jag medge på det mesta som har med korv och matlagning att göra, eftersom de jobbat med mat och att laga lunch i Västervik i många år. Ingen korv utan alla goda tillbehör! Det är förstås viktigt att korven smakar bra och är av hög kvalitet men lika viktigt är det att få goda tillbehör som en riktigt smakrik senap. Jag tar för egen del en rejäl klick moppesenap på korven varje gång jag går dit. Den rekommenderar jag, men givetvis finns det tillbehör för allas olika tycken och smak. Det är helt underbart så här på sommaren att maten serveras i en helt fantastisk miljö. Korvmoppen AB ligger nere vid hamnen, här blir man gärna sittande länge och njuter av sin goda lunch i Västervik och den fina omgivande miljön. Det här stället är jag säker på att ni kommer att tycka om.